ANKARA / HAYMANA - Mahmut Hilmi Doğan Ortaokulu

Şbt

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

İlçemizde İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapılacaktır. Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Hilal ARINMIŞ, Fatih Burak KARAYAKA ve Ayşe KENDİR öğrencilerimiz arasından yaptıkları seçimle belirledikleri bir öğrencimizi yarışmaya göndereceklerdir.

Şbt

2017-2018 Eğitim öğretim yılı 1. dönem sona ermiştir. Öğrencilerimiz karnelerini aldıktan sonra İstiklal Marşımızı okumadan önce çeşitli sosyal, kültürel, akademik ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı gösteren öğrencilerimize İftihar Belgeleri verilmiştir. Öğrencilerimize belgeleri okul müdürümüz Zekai ŞAHİN, rehber öğretmenimiz Berçem AYTAÇ ve bilişim teknolojileri rehber öğretmenimiz Hasan GÜRER tarafından takdim edilmiştir.

Ock

2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönemi 19/01/2018 Cuma günü sone eriyor. Okulumuzda bugün itibariyle öğrenci not girme işlemleri bitmiştir. Velilerimiz e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi internet sitesinden ya da akıllı telefon uygulamalarından öğrencilerimizin notlarını görebilirler.

Ara

Okul polisimiz okulumuz öğretmenleri ile öğretmenler odasında kısa bir görüşme yaptı.