ANKARA / HAYMANA - Mahmut Hilmi Doğan Ortaokulu

Ekm

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı birinci dönem birinci yazılı yoklamalarının bu yıl da ortak yapılmasına karar verildi. Bu doğrultuda belirlenen tarihleri aşağıdaki çizelgeden görebilirsiniz. Şimdiden bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

2018-2019 eğitim-öğretim yılı öğrenci meclis başkanımızı seçiyoruz. Seçimler 18/10/2018 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda gerçeğinden farksız bir şekilde gerçekleşecektir. Seçimde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi YSK İlçe temsilciliğinden alınan ve ülke genel ve yerel seçimlerinde kullanılan sandıklar ve paravanlar kullanılacaktır. Adaylarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

May

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı II. dönem 2. ortak sınav takvimimiz belirlenmiştir. Aşağıdaki tablodan görebilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyoruz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haymana Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 17/04/2018 ve 14/05/2018 tarihleri arasında yapılacak olan Futsal Turnuvası Müsabaka Fikstürü aşağıda belirtilmiştir. Müsabakalar kızlar ve erkekler olarak iki bölümde yapılacaktır. Her iki branşta da okulumuz turnuvaya katılacaktır. Şimdiden bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayınlanmış olup ayrıntılara BURADAN ulaşabilirsiniz.

Nis

İlçemizde 10-12/04/2018 tarihlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın işbirliği ile ilçemizde düzenleyeceği Okul Müsabakaları Masa Tenisi Turnuvası yapılacaktır. Bu turnuvaya okulumuz öğrencilerinden kızlarda Aleyna GÜNDOĞAN, Satı KAYMAZ, İrem YÜNLÜ ve Elif BARUT, erkeklerde Latif DOĞAN, Çağrı ÖZ, Hacı İsmail KILINÇ ve Ferhat DEMİR katılacaktır. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuza güvenlik kamera sistemi takılmıştır. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve okulumuzun güvenliği için hayırlı olmasını dileriz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve okul müdürümüz Zekai ŞAHİN´e ilgi ve emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın işbirliği ile ilçemizde düzenlenen Okul Müsabakaları Satranç Turnuvası Haymana Kapalı Spor Salonunda 02-03/04/2018 tarihlerinde gerçekleşecektir. Okulumuzdan da 8 öğrencimiz bu turnuvaya katılacaktır. Öğrencilerimiz:

• ÇAĞRI ÖZ
  • BERAT ŞAHİN
  • GİZEM KOCA
  • SUDENUR ALBAY
  • HALİL İBRAHİM ÖZEL
  • MUSTAFA HAKBİLİR
  • SATI KAYMAZ
  • YUSUF ÇİÇEK

Kendilerine müsabakalarda başarılar dileriz.

Mrt

Daha önce okulumuzda yapılan ve öğrencimiz Melih Miraç GÜNEŞ´in başarılı olduğu İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasının ikinci ayağı Haymana Çok Programlı Lisesi Çok Amaçlı Salonunda yapıldı. İlçemizin bütün okullarının katıldığı yarışmada jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu öğrencimiz Melih Miraç GÜNEŞ ilçede ikinci olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz. Ayrıca yarışmaya katılan bütün diğer öğrenci kardeşlerimizi de yürekten kutlarız.

Mrt

2017-2018 II. dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurs programımız aşağıdaki gibidir. Bu dönem kurslarımız 05/03/2018 tarihinde başlayacaktır. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun.

2017-2018 İkinci Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

İlçemizde İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapılacaktır. Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Hilal ARINMIŞ, Fatih Burak KARAYAKA ve Ayşe KENDİR öğrencilerimiz arasından yaptıkları seçimle belirledikleri bir öğrencimizi yarışmaya göndereceklerdir.

Şbt

2017-2018 Eğitim öğretim yılı 1. dönem sona ermiştir. Öğrencilerimiz karnelerini aldıktan sonra İstiklal Marşımızı okumadan önce çeşitli sosyal, kültürel, akademik ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı gösteren öğrencilerimize İftihar Belgeleri verilmiştir. Öğrencilerimize belgeleri okul müdürümüz Zekai ŞAHİN, rehber öğretmenimiz Berçem AYTAÇ ve bilişim teknolojileri rehber öğretmenimiz Hasan GÜRER tarafından takdim edilmiştir.

Ock

2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönemi 19/01/2018 Cuma günü sone eriyor. Okulumuzda bugün itibariyle öğrenci not girme işlemleri bitmiştir. Velilerimiz e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi internet sitesinden ya da akıllı telefon uygulamalarından öğrencilerimizin notlarını görebilirler.

Ara

Okul polisimiz okulumuz öğretmenleri ile öğretmenler odasında kısa bir görüşme yaptı.